Κατασκευή Portal – Δυναμικά Portals – Ιστοσελίδες ενημέρωσης – Blog

Κατασκευή portal, εταιρικά portals, εμπορικά portals, κατασκευή ιστοσελίδας ενημέρωσης, site ειδήσεων
Κατασκευή portals, εταιρικά portals, εμπορικά portals, ιστοσελίδες ενημέρωσης - ειδήσεων
Δημιουργία portal για επαγγελματικό ή εταιρικό portal, ιστοσελίδα ενημέρωσης, blog ειδήσεων. Η κατασκευή ιστοσελίδων portals-blog γίνεται με ειδικό σχεδιασμό ώστε οι ιστοσελίδες portals να φιλοξενούν απεριόριστα άρθρα ποικίλης ύλης και θεματογραφίας, με μεγάλο αριθμό διαφημίσεων μεγάλης προβολής. Τα Dynamic Portals της συλλογής ιστοσελίδων Master, είναι τα επαγγελματικά, εταιρικά portals ή ιστοσελίδες ειδήσεων που στόχο έχουν η ιστοσελίδα εκτός από μεγάλη επισκεψιμότητα, να φέρει χρήματα και κέρδος στον ιδιοκτήτη της! Τα δυναμικά portals φτιάχνονται για να γίνουν τα master στην αγορά που απευθύνεστε, για να ξεχωρίσει η ιστοσελίδα σας στο internet, για να δουλέψετε επαγγελματικά στο internet!

Αγορά ιστοσελίδων portals online

Κατασκευή ιστοσελίδων portal-blog με κατασκευή portal άριστης ποιότητας σε οικονομική τιμή, για να φτιάξετε επαγγελματικό portal, magazine, ιστοσελίδα ενημέρωσης ή blog ειδήσεων. Βλέπετε τα portals ζωντανά online σε demos και διαλέγετε την ιστοσελίδα ενημέρωσης που σας αρέσει. Διαλέξτε εμφάνιση portal από τη συλλογή ιστοσελίδων portals με έτοιμα σχέδια και χρώματα ιστοσελίδων, επιλέξετε τη μακέτα και το χρώμα ιστοσελίδας. Αν δε σας ικανοποιεί ένα από τα έτοιμα portals, σχεδιάζουμε το portal βάση των κατευθύνσεων μας εντελώς δωρεάν, χωρίς επιπλέον κόστος.

Δείτε όλα τα δείγματα δυναμικών portal online σε διάφορα σχέδια και χρώματα

Ελέγξτε ζωντανά την ποιότητα κατασκευής portal, το σύγχρονο web design, τις μελετημένες θέσεις προβολής & διαφήμισης. Διαλέξτε το portal που σας αρέσει και παραμετροποιούμε την εμφάνισή του εντελώς δωρεάν. Σχεδιάζουμε εξ’ αρχής νέο portal κατά επιθυμία σας, επίσης δωρεάν χωρίς επιπλέον κόστος από το πακέτο σας.

 • all

  Ηλεκτρονική παραγγελία κατασκευής portal

  Παραγγείλετε οnline την κατασκευή portal μέσω του eshop μας και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το portal σας.

  Δημιουργία επαγγελματικών portals – ιστοσελίδων ενημέρωσης

  Η συλλογή Dynamics Portals Masters by makemyweb, διαθέτει δυναμικές ιστοσελίδες με επαγγελματική δομή και εμφάνιση στην κατασκευή ιστοσελίδων portals. Με εφαρμογές εύκολης διαχείρισης μεγάλων δυνατοτήτων, ποικιλία διαχείρισης διαφορετικής αρθρογραφίας με τυποποιημένη επαγγελματική εμφάνιση άρθρων για επαγγελματική εμφάνιση ιστοσελίδας ενημέρωσης. Με μελέτη και σχεδιασμό ειδικά για προβολή διαφημίσεων & χορηγών. Με απεριόριστες θέσεις διαφημίσεων για διαφημιστικά banners μελετημένων διαστάσεων για τυποποιημένες διαφημίσεις σύμφωνα με τα διεθνή standard, σε στοχευμένες θέσεις ώστε να μη χαλάει η εμφάνιση του site, όσες διαφημίσεις κι αν προσθέτετε. Ιδανικά για όσους στοχεύουν στο κέρδος μέσω των διαφημίσεων. Με εντυπωσιακή παρουσίαση των θεμάτων, εικόνων και video. Στην πλέον σύγχρονη και φρέσκια εμφάνιση, εύκολα προσαρμόσιμη για όποια δραστηριότητα θέλετε την ιστοσελίδα, σας δίνουν μοναδική εμφάνιση ιστοσελίδας.
  • Την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας – portal που θα επιλέξετε από τα δείγματα κατασκευής portal ή τον από αρχή σχεδιασμό ιστοσελίδας portal βάση της εμφάνισης που θέλετε εσείς.
  • Με δυνατότητα απεριόριστων σελίδων
  • Με δυνατότητα απεριόριστων μενού και κατηγοριών
  • Με δυνατότητα απεριόριστης προβολής διαφημιστικών banners
  • Ιστοσελίδες responsive με αυτόματη προσαρμογή σε όλες τις συσκευές
  • Με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στα ελληνικά
  • Πολυγλωσσική δυνατότητα- Γλώσσα ιστοσελίδας 1 στα ελληνικά
  • Δωρεάν υποστήριξη για ανέβασμα περιεχομένου το 1ο τρίμηνο. Η δωρεάν τεχνική υποστήριξη περιλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων μέχρι 12 μενού, 10 κατηγοριών, δημιουργία των πρώτων 15 άρθρων και δωρεάν επεξεργασία ανάλυσης των αντίστοιχων εικόνων για το web
  • Δωρεάν εκπαίδευση 1 ώρας μέσω skype για την ανάρτηση περιεχομένου
  • Δωρεάν καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης Google, Bing

  Τιμή κατασκευής ενημερωτικής ιστοσελίδας – blog -portal

  Με 900 ευρώ μόνο + φπα, όσο δηλαδή θα χρειαζόταν για να φτιάξετε μια απλή δυναμική ιστοσελίδας, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε την πιο δυναμική εταιρική ιστοσελίδα που θα αφήσει πίσω σας τον ανταγωνισμό ή να φτιάξετε ενημερωτική ιστοσελίδα -blog, ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ή ένα εταιρικό ή εμπορικό portal. Φιλοξενία ιστοσελίδας portlal με έκπτωση 50% για το 1ο έτος, σε δυνατούς και αξιόπιστους server.

  Διαδικασία αγοράς ιστοσελίδας blog-portal

  Επιλέγετε το blog-portal που σας αρέσει από το Eshop Ιστοσελίδων με τα έτοιμα web portals που βλέπετε ζωντανά online ή μας δίνετε παραγγελία για να σχεδιάσουμε ένα portal σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα. Με την ολοκλήρωση της κατοχύρωσης του domain σας η με την μεταφορά του στην εταιρία μας στην περίπτωση που διαθέτετε ήδη domain, ανεβάσουμε το portal στο domain σας και φτιάχνουμε εμείς τα πρώτα άρθρα σας καθώς και ανεβάζουμε τις πρώτες σας εικόνες, ώστε η ιστοσελίδα σας δημοσιεύεται ολοκληρωμένη με την πλέον επαγγελματική εμφάνιση. Στη συνέχεια μπορείτε εσείς να προσθέτετε όσα άρθρα, κατηγορίες ή μενού θέλετε και να ανανεώνετε το blog σας όσο συχνά θέλετε.

  Επαγγελματικό portal ή ιστοσελίδα ειδήσεων-blog για να βγάλετε χρήματα από το internet

  Αν πάντα θέλατε να φτιάξετε ένα ειδησεογραφικό site για την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, την κοινωνία, την περιοχή ή τον σύλλογό σας, ένα τουριστικό portal, ένα magazine αφιερωμένο στη μόδα και την ομορφιά, ένα εμπορικό portal με είδη γάμου, με κατασκευές, με προϊόντα ή υπηρεσίες, ή ένα επαγγελματικό portal όπως ένα ιατρικό ή ασφαλιστικό portal που να παρουσιάζει τη δουλειά σας και να ενημερώνει τον κόσμο για τις εξελίξεις στον χώρο του αντικειμένου σας, τώρα μπορείτε να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα! Αν θέλετε να γίνετε επαγγελματίας στο internet με μια πετυχημένη ιστοσελίδα, με το πιο επαγγελματικό blog που φέρνει κέρδη και χρήματα, κερδίζοντας από την προώθηση υπηρεσιών ή προϊόντων ή από διαφημίσεις, αν ψάχνατε χορηγούς για την ιστοσελίδα σας, έχετε τώρα την ευκαιρία με κατασκευή ιστοσελίδας portal by makemyweb.gr! Τα Dynamics Portals by makemyweb είναι εργαλεία που βγάζουν χρήματα σε αυτούς που έχουν αποφασίσει να κερδίσουν στο διαδίκτυο! Σας δίνουν όλες τις δυνατότητες, γιατί διαθέτουν όλες τις προϋποθέσεις από την κατασκευή τους!
  Share on facebook
  Facebook
  Share on pinterest
  Pinterest
  Share on twitter
  Twitter
  Share on linkedin
  LinkedIn
  Close Menu
  ×

  Cart