Πακέτα ιστοσελίδων, δυναμικές ιστοσελίδες σε χαμηλή τιμή, υψηλής ποιότητας κατασκευής. Φιάχνεις ιστοσελίδα επιλέγοντας από τις ιστοσελίδες των πακέτων ιστοσελίδων μας στο πιο χαμηλό κόστος! Διάλεξε επαγγελματική ιστοσελίδα από ιστοσελίδες by makemyweb.gr στις πιο οικονομικές τιμές κατασκευής ιστοσελίδων από 150 ευρώ & κατασκευής eshop από 250 ευρώ!

Επιλέξτε πακέτο ιστοσελίδας - eshop

Κατασκευή ιστοσελίδων με ολοκληρωμένες υπηρεσίες χαμηλού κόστους από 150 ευρώ, επιλέγοντας site από τα πακέτα ιστοσελίδων Website-S με έτοιμες δυναμικές ιστοσελίδες ή επιλέξτε Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας από 350 ευρώ με σχεδιασμό βάση επιθυμίας σας. Διαλέξτε το πακέτο ιστοσελίδας που σας ταιριάζει!

Διαλέξτε σχεδιασμό & εμφάνιση ιστοσελίδας

Δείτε τα δείγματα δυναμικών ιστοσελίδων - eshop ζωντανά online, διαλέξτε από τις συλλογές με τις δωρεάν μακέτες ιστοσελίδων την εμφάνιση του site σας, ανάλογη με το προφίλ της εταιρίας σας. Αν δε σας ικανοποιούν απόλυτα, πάρτε ιδέες ώστε να σχεδιάσουμε μαζί την ιστοσελίδα σας δωρεάν χωρίς επιπλέον κόστος.

Δημιουργία ιστοσελίδας σε 33 ώρες

Η πιο άμεση κατασκευή ιστοσελίδας! Αποκτάς επαγγελματική ιστοσελίδα σε 33 ώρες. Μας στέλνετε κείμενα και φωτογραφίες, τα ανεβάζουμε στην ιστοσελίδα σας και την δημοσιεύουμε στο domain σας σε όλα ολοκληρωμένη! Δωρεάν εκπαίδευση για να ανανεώνετε οι ίδιοι το site σας!

Πακέτα ιστοσελίδων για αγορά ιστοσελίδων, αγορά eshop ή ενοικίαση eshop

Βήμα 1- Αγορά ιστοσελίδας

Βήμα 1. Αγορά πακέτου ιστοσελίδας - eshop

Αγοράστε ή ενοικιάστε ιστοσελίδα στην πιο χαμηλή τιμή! Οικονομικά πακέτα ιστοσελίδων με επαγγελματικές ιστοσελίδες από 99 ευρώ, στατικές, δυναμικές ιστοσελίδες και δυναμικά eshop, ιστοσελίδες σχεδιασμένες φιλικές στη Google, με ειδική εμφάνιση mobile (responsive) για να εφαρμόζουν σωστά σε όλες τις συσκευές όπως tablet και κινητό τηλέφωνο και στατικές ιστοσελίδες responsive στις πιο φθηνές τιμές! Τα πακέτα ιστοσελίδων makemyweb διαθέτουν ολοκληρωμένες σχεδιασμού ιστοσελίδες που τις βλέπετε ζωντανά σε πλήρη λειτουργία και διαλέγετε εμφάνιση site από τις συλλογές ιστοσελίδων, αντίστοιχες με το πακέτο ιστοσελίδας που θα επιλέξετε.

Κατασκευή ιστοσελίδων,τιμές κατασκευης ιστοσελιδων, κόστος ιστοσελίδων,δυναμικές ιστοσελίδες τιμές, τιμή ιστοσελίδας 150 ευρώ
Κόστος κατασκευής ιστοσελίδας
Κατασκευη eshop, κατασκευή eshop τιμές, κόστος κατασκευής e-shop, τιμή αγοράς eshop, κόστος eshop από 250 ευρώ
Κόστος κατασκευής eshop

Πως να διαλέξω πακέτο ιστοσελίδας

Τα πακέτα ιστοσελίδων by makemyweb, διαθέτουν ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας χαμηλού κόστους, με ιστοσελίδες για κάθε γούστο και στυλ, με δυναμικές ιστοσελίδες που φτιάχνουμε στα ισχυρά λογισμικά wordpress – joomla ανάλογα με την επιλογή σας που καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες κάθε επιχείρησης στην κατασκευή ιστοσελίδας στις πλέον οικονομικές τιμές ιστοσελίδων. Όλες οι ιστοσελίδες κατασκευής μας είναι responsive (mobile), προσαρμόζονται αυτόματα σε όλες τις κινητές συσκευές με άριστη εμφάνιση, και τις βλέπετε ζωντανά online σε πλήρη λειτουργία, για να ξέρετε τι ιστοσελίδα αγοράζετε!

Βασικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν ΟΛΑ τα πακέτα ιστοσελίδων

 • Όλες οι ιστοσελίδες των πακέτων είναι δυναμικές ιστοσελίδες και τις φτιάχνουμε στα ισχυρά λογισμικά wordpress – joomla ανάλογα με την δική σας επιλογή.
 • Οι ιστοσελίδες κατασκευής μας είναι responsive (mobile) και προσαρμόζονται αυτόματα σε όλες τις κινητές συσκευές με άριστη εμφάνιση.
 • Μπορείτε να δείτε έτοιμες ιστοσελίδες του κάθε πακέτου online σε πλήρη λειτουργία, για να ξέρετε τι ιστοσελίδα αγοράζετε.
 • Δωρεάν εκπαίδευση σε όλα τα πακέτα ιστοσελίδων για να μπορείτε να ανανεώνετε μόνοι σας την ιστοσελίδα σας.

Διαλέγω πακέτο ιστοσελίδας βάση της εταιρική προβολής στο διαδίκτυο & της διαχείρισης ιστοσελίδας

 • Οι επαγγελματίες, οι επιχειρήσεις και τα ξενοδοχεία που θέλουν μια σοβαρή και αξιόπιστη εταιρική παρουσία στο internet με σύγχρονη δυναμική ιστοσελίδα άψογης αισθητικής και εμφάνισης με δυνατότητα απεριόριστων σελίδων, πολυγλωσσικότητα και να μπορούν να ανανεώνουν μόνοι τους την ιστοσελίδα, μπορούν να επιλέξουν δυναμική ιστοσελίδα από τα πακέτα δυναμικών ιστοσελίδων Dynamic Website Economy & Hotel Dynamic Site Economy. Τα πακέτα ιστοσελίδων Economy & Hotel Economy, διαθέτουν συλλογές με έτοιμες ιστοσελίδες εξαιρετικής εμφάνισης και ποιότητας για να διαλέξετε ή να πάρετε ιδέες για την δημιουργία ιστοσελίδας σας.
 • Οι επαγγελματίες, οι εταιρίες και τα ξενοδοχεία που θέλουν εντυπωσιάσουν και να ξεχωρίσουν στο ίντερνετ με μια ιστοσελίδα υψηλής αισθητικής και web design, θα πρέπει να επιλέξουν τα πακέτα Dynamic Website Top & Hotel Dynamic Website Top που διαθέτουν ιστοσελίδες εντυπωσιακής εμφάνισης με πρόσθετες λειτουργίες – εφέ που θα ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό και που μπορούν να ανανεώνουν μόνοι τους οι ιδιοκτήτες.
 • Οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες που δεν θέλουν να ασχοληθούν με την επιμέλεια, υποστήριξη και διαχείριση της ιστοσελίδας και δεν χρειάζονται πολύ μεγάλο αριθμό σελίδων στο site τους, μπορούν να επιλέξουν επαγγελματική ιστοσελίδα από τα πακέτα ιστοσελίδων Dynamic Website-S για κατασκευή ιστοσελίδας με ολοκληρωμένες υπηρεσίες επιμέλειας, υποστήριξης και ανανέωσης site, και να αποκτήσουν εταιρική ιστοσελίδα με αποκλειστική φροντίδα και μέριμνα από την εταιρία μας. Ιδανικά για εταιρίες ΙΚΕ που χρειάζονται άμεσα ιστοσελίδα με χαμηλό κόστος. Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας μπορεί να ανανεώνει το site του με κείμενα και εικόνες όσο συχνά θέλει.
 • Οι επαγγελματίες που θέλουν να βγάλουν χρήματα από το ίντερνετ προβάλλοντας στην ιστοσελίδα τους διαφημίσεις τρίτων και χορηγούς, είτε σε ιστοσελίδες ειδήσεων, σε εμπορικά portals ή blog ενημέρωσης, αλλά και οι εταιρίες που θέλουν να ξεχωρίσουν με την κατασκευή εταιρικού portal, θα πρέπει να αγοράσουν το πακέτο Portal με απεριόριστες δυνατότητες προβολής και εμφάνισης ιστοσελίδας και δυνατές εφαρμογές και λογισμικά, που θα καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες προβολής στο διαδίκτυο.
 • Οι εταιρίες που χρειάζονται ηλεκτρονικές πωλήσεις προϊόντων – υπηρεσιών, αλλά και αυτές που χρειάζονται προβολή προϊόντων σε μορφή καταλόγου θα πρέπει να επιλέξουν τα οικονομικά Πακέτα Κατασκευής Eshop με αγορά eshop ή ενοικίαση eshop με τεράστιες δυναμικές προβολής & προώθησης προϊόντων.

Επιλέγω πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας ανάλογα με το κόστος ιστοσελίδας

 • Για επαγγελματική ιστοσελίδα στην πιο φθηνή τιμή επιλέξτε από τα πακέτα ιστοσελίδων Dynamic Website-S με ιστοσελίδες έτοιμες σε όλα τους με αποκλειστική φροντίδα από εμάς, κατασκευής wordpress.
 • Για κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων χαμηλού κόστους για επαγγελματική ιστοσελίδα ή ιστοσελίδα ξενοδοχείου, επιλέξτε από τις δυναμικές ιστοσελίδες των οικονομικών πακέτων ιστοσελίδων Dynamic Website Economy & Dynamic Website Hotel Economy, με αγορά ιστοσελίδας από 350 ευρώ. Δυναμικές ιστοσελίδες στις ισχυρές πλατφόρμες joomla και wordpress.
 • Για τις εταιρίες και τα ξενοδοχεία που θέλουν να ξεχωρίσουν στο διαδίκτυο με δυναμική ιστοσελίδα υψηλού σχεδιασμού – webdesign, σε πολύ οικονομική τιμή, επιλέξτε κατασκευή ιστοσελίδας του πακέτου Dynamic Website Top από 600€ & Hotel Dynamic Website Top .
 • Για τις εταιρίες που θέλουν να επενδύσουν στην κατασκευή ιστοσελίδας ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό ή για τους επαγγελματίες που θέλουν να βγάλουν χρήματα από την ιστοσελίδα τους με κέρδη από το internet και τις διαφημίσεις, το οικονομικό πακέτο ιστοσελίδας υψηλών απαιτήσεων Dynamic Portals για την κατασκευή εταιρικού web portal ή την κατασκευή ιστοσελίδας ενημέρωσης από 900 ευρώ.
 • Για τις επιχειρήσεις που θέλουν κατασκευή eshop – ηλεκτρονικού καταστήματος επιλέξτε πακέτο κατασκευής eshop από 250€.

Πως αγοράζω τo πακέτο ιστοσελίδας μου

Μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας μέσω εμαιλ ή να μας τηλεφωνήσετε στο 211 8006160 ή να αγοράσετε ηλεκτρονικά το πακέτο σας από το Eshop ιστοσελίδων.

Πως αγοράζω τo πακέτο ιστοσελίδας μου

Μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας μέσω εμαιλ ή να μας τηλεφωνήσετε στο
211 8006160 ή να αγοράσετε ηλεκτρονικά το πακέτο σας από το Eshop ιστοσελίδων.

Διαλέξτε εμφάνιση ιστοσελίδας

Βήμα 2 -Επιλογή εμφάνισης ιστοσελίδας

Βήμα 2. Διαλέξτε σχεδιασμό - εμφάνιση ιστοσελίδας

Συγχαρητήρια! Τώρα που αγοράσατε το πακέτο σας, μπορείτε να μας δώσετε παραγγελία για να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα σας στην εμφάνιση που θέλετε. Έχετε τις παρακάτω επιλογές εμφάνισης - web design:

 • Τα οικονομικά πακέτα ιστοσελίδων διαθέτουν έτοιμες κατασκευές ιστοσελίδων που τις βλέπετε ζωντανά online σε demos site. Διαλέξτε την ιστοσελίδα που σας αρέσει από την συλλογή του πακέτου που αγοράσατε.
 • Αφού διαλέξετε την ιστοσελίδα που σας αρέσει, μπορούμε να της κάνουμε αλλαγές και παραμετροποιήσεις στο σχέδιο και στα χρώματα εντελώς δωρεάν, όποιο πακέτο και να έχετε αγοράσει ώστε να σας καλύπτει απόλυτα η εμφάνισή της.
 • Αν δε σας ικανοποιεί κανένα από τα έτοιμα σχέδια ιστοσελίδων, μπορείτε να μας αναθέσετε να σχεδιάσουμε από την αρχή την ιστοσελίδα σας δωρεάν χωρίς πρόσθετο κόστος, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και των λειτουργιών ιστοσελίδων του πακέτου σας. Ισχύει για όλα τα πακέτα εκτός των Websites-S.

Πακέτα ιστοσελίδων με δυναμικές ιστοσελίδες έτοιμες για αγορά

Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνουν τα πακέτα ιστοσελίδων – τι ιστοσελίδα αγοράζετε

Στα πακέτα ιστοσελίδων εκτός από την κατασκευή ιστοσελίδας, θα βρείτε προσφορές με δωρεάν υποστήριξη ιστοσελίδας με τοποθέτηση του υλικού σας (κειμένων & εικόνων), προσφορές φιλοξενίας ιστοσελίδων και προσφορές προώθησης ιστοσελίδων. Ενημερωθείτε αναλυτικά για το τι περιλαμβάνουν τα πακέτα ιστοσελίδων, διαλέξτε το δικό σας πακέτο και εμπιστευτείτε μας στην κατασκευή ιστοσελίδας με την ποιότητα και αξιοπιστία της makemyweb.gr: Όλα τα πακέτα μας διαθέτουν άριστης ποιότητας ιστοσελίδες με άψογη παροχή υπηρεσιών.
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart