Κατασκευή ιστοσελίδας στο Χαλάνδρι για την εταιρεία Orion Enterprises

κατασκευή ιστοσελίδας χαλάνδρι

Κατασκευή ιστοσελίδας στο Χαλάνδρι για την Orion Enterpises

Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία Orion Enterprises η οποία δραστηριοποιείται στις ηλεκτρολογικές κατασκευές και τα συστήματα ασφαλείας.
Δημιουργία ιστοσελίδας με σκοπό την αναλυτική παρουσίαση των ηλεκτρολογικών υπηρεσιών της εταιρείας Orion Εnterprises.

Η κατασκευή ιστοσελίδας στην Αθήνα, στο Χαλάνδρι, για την εταιρεία παροχής ηλεκτρολογικών υπηρεσιών και συστημάτων ασφαλείας, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με στόχο την καλύτερη και αναλυτικότερη προβολή των υπηρεσιών της που παρέχει η εταιρεία στο ευρύτερο κοινό.

κατασκευή ιστοσελίδας αθήνα χαλάνδρι

Project κατασκευής ιστοσελίδας

Η εταιρεία Orion Enterprises αποτελεί μια αξιόπιστη και αποτελεσματική εταιρεία παροχής ηλεκτρολογικών υπηρεσιών.

Χάρη στη πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, των αυτοματισμών, της κίνησης και του φωτισμού, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό της, καταφέρνει να παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες της.

Με γνώμονα τη φύση και την ποιότητα των υπηρεσιών της εταιρείας Orion Enterprises, η ιστοσελίδα που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε θα έπρεπε να είναι η ανάλογη και πλήρως αντιπροσωπευτική.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας, αποτελεί ένα σημαντικό μέσον τόσο για την παρουσίαση της εταιρικής ταυτότητας της εταιρείας όσο και για την προώθηση των ηλεκτρολογικών υπηρεσιών που επί σειρά πολλών ετών παρέχει στους πελάτες της.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Για την κατασκευή ιστοσελίδας στην Αθήνα χρησιμοποιήθηκε το ανοιχτό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου wordpress βάση του οποίου καταφέραμε να υλοποιήσουμε μια δυναμική ιστοσελίδα, με responsive design ώστε να εξυπηρετεί την περιήγηση από οποιαδήποτε συσκευή.

Επιπροσθέτως, στην ιστοσελίδα εφαρμόστηκαν όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες που απαιτεί μια επαγγελματική ιστοσελίδα προκειμένου να αντιπροσωπεύει πλήρως το εταιρικό προφίλ μιας εταιρείας όπως αυτή της Orion Enterprises.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας προσαρμόστηκε ώστε να εναρμονίζεται με τα χρώματα και το ύφος του λογοτύπου της εταιρείας Orion Enterprises καθώς και με τη φιλοσοφία και τις υπηρεσίες της.

Ένας συνδυασμός αισθητικής, απλότητας και επαγγελματισμού, έρχονται να ολοκληρώσουν την επαγγελματική ιστοσελίδα της εταιρείας.

Το φωτογραφικό υλικό που επιλέξαμε να ενσωματώσουμε στην ιστοσελίδα, βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τους χρωματισμούς αλλά και το υπόλοιπο design. Όλο το υλικό που χρησιμοποιήθηκε τοποθετήθηκε με τις βέλτιστες τεχνικές και με τρόπο ώστε να αντιπροσωπεύει στον μεγαλύτερο βαθμό την εταιρεία.

Αποτέλεσμα της κατασκευής ιστοσελίδας, η προώθηση των ηλεκτρολογικών υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία με έναν απλό και κατανοητό τρόπο προς τους επισκέπτες.

Στη σελίδα εφαρμόστηκε επίσης μια σειρά βελτιστοποιήσεων (ταχύτητας, τίτλων, περιγραφών κλπ.) με σκοπό την βελτίωση της παρουσίας της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

κατασκευή ιστοσελίδας κατασκευή ιστοσελίδων αθήνα χαλάνδρι
κατασκευή ιστοσελίδων Χαλάνδρι

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «Orion Enterprises» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας: Εταιρική ιστοσελίδα

Πλατφόρμα site: WordPress

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design -Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων, Επιμέλεια κειμένων, Web hosting.

Ιστοσελίδα Πελάτη: orionenterprises.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart