Έργα κατασκευής ιστοσελίδων | Δείγματα ιστοσελίδων από όλη την Ελλάδα

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη - Πελοπόννησος - Θεσσαλία -Ήπειρος - Νησιά

Σχεδιασμός και Κατασκευή ιστοσελίδας syroskoskovolis.gr

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας Σύρου Κοσκοβόλη, έργο κατασκευής ιστοσελίδων makemyweb

Ο Σύρος Κοσκοβόλης είναι εξειδικευμένος στα θέματα επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, δημιουργίας και ανάπτυξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων, κοινωνικής οικονομίας και τοπικής ανάπτυξης.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ (Γεωτεχνικός) και εκπαιδεύτηκε ως τεχνικός λειτουργός και σύμβουλος επιχειρήσεων στη Γαλλία και στην Αγγλία.

Είναι υπεύθυνος της μονάδας εθνικών και κοινοτικών προγραμμάτων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, μέλος του ΔΣ της «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ» και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του BIC of Attica.

Αν και για τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας του μας διατέθηκε ελάχιστος χρόνος, με τη σωστή μελέτη και το σύγχρονο web design που σχεδιάστηκε ειδικά για αυτήν την ιστοσελίδα, με τη δυναμική και καινοτόμα εμφάνιση και στυλ χωρίς να ξεφεύγει από το κλασσικά πρότυπα, αντιπροσωπεύει επάξια τον ιδιοκτήτης της και διακρίθηκε σαν μια από τις καλύτερες ιστοσελίδες υποψηφίων από web ειδησεογραφικό κανάλι!

Δείτε την ιστοσελίδα

Πληροφορίες Project

 • Πελάτης: Σύρος Κοσκοβόλης
 • Κατασκευή ιστοσελίδας:

  Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας για την προεκλογική ιστοσελίδα του υποψήφιου στις δημοτικές εκλογές κ. Σύρου Κοσκοβόλη.

  Η ιστοσελίδα του δημιουργήθηκε για το προεκλογικό έργο και είχε σημασία για μας να της προσδώσουμε το ύφος του ιδιοκτήτη και να αποδώσουμε τη σοβαρότητα, την εμπειρία και την καινοτομία, παράλληλα με την αγάπη και την άνεση που τον διακρίνει στην χρήση της τεχνολογίας.

  Γι΄αυτό σχεδιάσαμε την ιστοσελίδα του με γνώμονα την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη και το προσωπικό του στυλ και την εμπλουτίσαμε με σύγχρονα modules και εφέ, με photo gallery και video gallery.  Λόγω της ενασχόλησης του κ. Κοσκοβόλη με τα κοινά αλλά και με τα πολλά ενδιαφέροντά του, μας ώθησε να δώσουμε έμφαση στα Νέα στην ιστοσελίδα, δίνοντάς τους την προβολή που τους αξίζει.

  Η τελική εμφάνιση της ιστοσελίδας άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον ίδιο και το περιβάλλον του και διακρίθηκε θετικά για την σύγχρονη εμφάνισή της!

 • Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα Top
 • Είδος ιστοσελίδας: Προσωπική ιστοσελίδα
 • Πλατφόρμα κατασκευής: Κατασκευή Joomla
 • Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design, Web development, Σχεδιασμός μακέτας ιστοσελίδας, Δημιουργία εικόνων - banners, Διάθεση εικόνων, Επεξεργασία φωτογραφιών, Web hosting
 • Project by: Έργα κατασκευής ιστοσελίδων

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ