Κατασκευή ιστοσελίδας Προμηθέας Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΕΕΑ)

Κατασκευή ιστοσελίδας ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας - EEA
Κατασκευή ιστοσελίδας ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας - EEA

Κατασκευή ιστοσελίδας, δημιουργία ιστοσελίδας στην Αθήνα για το ΕΕΑ

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας στην Αθήνα, για την εταιρία ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας – ΕΕΑ

Η κατασκευή ιστοσελίδας στην Αθήνα, για την Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαγγελματιών Προμηθέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνα, είχε στόχο την άμεση ενημέρωση και επικοινωνία των μελών του ΕΕΑ με τον Προμηθέα. Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαγγελματιών Προμηθέας με την δημιουργία ιστοσελίδας θέλησε να προβάλει το σύγχρονο πρόσωπο μιας εταιρίας που επιθυμεί την αμεσότητα επικοινωνίας με τους επαγγελματίες -μέλη του Επιμελητηρίου.
Κατασκευή ιστοσελίδας Προμηθέας- ΕΕΑ -4
Κατασκευή ιστοσελίδας Προμηθέας- ΕΕΑ -3

Project κατασκευής ιστοσελίδας

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαγγελματιών Προμηθέας, είναι Αστική Εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας (Ε.Ε.Α.).

Ο Πρόεδρος του ΠΡΟΜΗΘΕΑ κ. Ρεκλείτης και η κ. Αλαμπάνου υπεύθυνη για το έργο της ιστοσελίδας, όπως και τα μέλη του Δ.Σ, ήθελαν η ιστοσελίδα να έχει προσωπικό ύφος και να αποτελεί ένα φιλικό κάλεσμα στους επαγγελματίες για τη συμμετοχή τους στις δράσεις και στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της εταιρίας.

Το αποτέλεσμα λειτουργικό και αισθητικό τους δικαίωσε, αφού  o στόχος της κατασκευής ιστοσελίδας επιτεύχθει.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την εταιρία ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΕΕΑ, ήταν ιδιαίτερα σημαντική για μας, γιατί υιοθετήσαμε τον στόχο της εταιρίας ώστε να φτιαχτεί μια ιστοσελίδα φιλική, με προσωπικό στυλ και να γίνει γέφυρα επικοινωνίας με τους επαγγελματίες-μέλη Επιμελητηρίου.

Η εταιρική ιστοσελίδα αναπτύχθηκε σε 2 διαφορετικά μενού, το κεντρικό για τις δράσεις, τις εκδηλώσεις και τα νέα της εταιρίας και στο 2ο μενού αναπτύχθηκαν τα άρθρα που αναφέρονται σ’ αυτήν.
Για να δώσουμε χρώμα σε μια τυπικά εταιρική ιστοσελίδα, παίξαμε με διαφορετικά χρώματα στις κατηγορίες των άρθρων, που κεντρίζουν θετικά το μάτι του επισκέπτη.

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην έρευνα αγοράς εικόνων που θα πλαισίωναν την ιστοσελίδα καθώς και στη δημιουργία σύνθεσης εικόνων των κεντρικών κινούμενων εικόνων – banners στο slider της αρχικής σελίδας. Στις εικόνες που φτιάξαμε, φροντίσαμε ιδιαίτερα την ομοιογένεια χρωμάτων και ύφους, ώστε το τελικό αποτέλεσμα, έδωσε μια απόλυτη αισθητική αρμονία στην εταιρική ιστοσελίδα. Οι συνθέσεις εκόνων που δημιουργήσαμε, έδωσαν τόνο, χρώμα και κίνηση, χαρίζοντας προσωπικό στυλ στην ιστοσελίδα.

Τα νέα μπήκαν σε σημαίνοντα θέση και οι θέσεις για προβολή κατηγοριών και banners, τραβάνε θετικά την προσοχή του επισκέπτη, χωρίς να επηρεάζουν την αρμονία της ιστοσελίδας.

Η δημιουργία της σελίδας Facebook και η σύνδεσή της με την ιστοσελίδα, κρίθηκε αναγκαία για μια σύγχρονη εταιρία σαν τον Προμηθέα που επιθυμεί την άμεση επικοινωνία με τους επαγγελματίες, γι΄αυτό και δώσαμε έμφαση στην προβολή της.

Κατασκευή ιστοσελίδας Προμηθέας- ΕΕΑ -1
Κατασκευή ιστοσελίδας Προμηθέας- ΕΕΑ -7

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «Προμηθέας» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας: Εταιρική ιστοσελίδα/Επαγγελματική ιστοσελίδα

Πλατφόρμα site: Joomla

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design -Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, SEO – Προώθηση ιστοσελίδας, Δημιουργία – Σχεδιασμός εικόνων και γραφικών, Επιμέλεια κειμένων, Δημιουργία σελίδας Facebook.

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.promitheas-eea.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart