Έργα κατασκευής ιστοσελίδων | Δείγματα ιστοσελίδων από όλη την Ελλάδα

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη - Πελοπόννησος - Θεσσαλία -Ήπειρος - Νησιά

Κατασκευή ιστοσελίδας στην Κύπρο για τη Food Panorama Expo & Οινογεύσεις

kataskevi-istoselidon-kypros-dimiourgia-istoselidas-cyprous-kataskevi-dyamikis-istoselidas-food-expo

Η κατασκευή ιστοσελίδας στην Κύπρο για την Έκθεση FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις 2018 μας έδωσε μεγάλη χαρά, γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία ν΄ αναδείξουμε αυτό το σημαντικό ετήσιο γεγονός, τη μεγαλύτερη και μοναδική στο είδος της έκθεση στην Κύπρο διοργανώνεται από την My Ideal Credere.

Η δημιουργία ιστοσελίδας, έγινε στα πλαίσια της προώθησης της Έκθεσης, για ν' αποτελέσει το σημείο συνάντησης και ενημέρωσης των επιχειρήσεων και των καταναλωτών που επιθυμούν να εμημερωθούν για την Έκθεση FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις 2018

Η έκθεση αποτελεί την σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο, μοναδική ευκαιρία για όσους ασχολούνται με τον τομέα τροφίμων και ποτών να συναντηθούν, να συζητήσουν, να διαπραγματευτούν και να συναλλαγούν. Η Ελλάδα θα είναι η τιμώμενη χώρα στην έκθεση «FoodPanorama Expo 2018 και Οινογεύσεις» προβάλλοντας τον σημαντικό ρόλο που συνεχίζουν οι κλάδοι τροφίμων, ποτών, οίνου και αποσταγμάτων στην χώρα.

Ενημερωθείτε σχετικά με μια επίσκεψη στην νέα ιστοσελίδα.

Πληροφορίες Project

 • Πελάτης: Food Panorama Expo, my Ideal Credere
 • Κατασκευή ιστοσελίδας:

  Για την κατασκευή της ιστοσελίδας που έχει ενημερωτικό χαρακτήρα όπου θα ανανεώνεται πριν και μετά από την ολοκλήρωση μίας έκθεσης με νέα, προχωρήσαμε στην κατασκευή ιστοσελίδας - dynamic website, η οποία παραμετροποιήθηκε αισθητικά κατά την επιθυμία των διοργανωτών.

  Δημιουργήσαμε μία παλέτα χρωμάτων κατάλληλη για το λογότυπο και τις χρωματικές κατευθύνσεις που του ταιριάζουν. Το αρμονικό αποτέλεσμα γίνεται αμέσως αντιληπτό από όλους τους επισκέπτες.

  Η ιστοσελίδα θα λαμβάνει ανασχεδιασμό μία φορά το έτος ανάλογα με τις απαιτήσεις των διοργανωτών. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα!

 • Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα Top
 • Είδος ιστοσελίδας: Εταιρική ιστοσελίδα
 • Πλατφόρμα κατασκευής: Κατασκευή Wordpress
 • Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design, Web development, Σχεδιασμός μακέτας ιστοσελίδας, Επεξεργασία φωτογραφιών
 • Project by: Έργα κατασκευής ιστοσελίδων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ