Κατασκευή ιστοσελίδας στον Πειραιά στο Κερατσίνι για το Χρησιμοπωλείον

Κατασκευή ιστοσελίδας στο Πειραιά, κατασκευή ιστοσελίδας στο Κερατσίνι για το μεζεδοπωλείο Χρησιμοπωλείον

Ανακατασκευή ιστοσελίδας για το Χρησιμοπωλείον

Ανακατασκευή ιστοσελίδας joomla σε wordpress, πρόσθετη κατασκευή eshop και εφαρμογή υπλογισμού κόστους online, για την άνετη περιήγηση στην ιστοσελίδα και την εύκολη online παραγγελία των πελατών του μεζεδοπωλείου Χρησιμοπωλείον στο Κερατσίνι.

Ανακατασκευή ιστοσελίδας joomla σε wordpress, για την καλύτερη παρουσίαση των προϊόντων του μεζεδοπωλείου καθώς και κατασκευή eshop για την πώληση συγκεκριμένων ποτών. Το Χρησιμοπωλείον είναι ένα πανέμορφο μεζεδοπωλείο στο Κερατσίνι επί της οδού Παύλου Φύσσα 53 (πρώην Π. Τσαλδάρη) το οποίο παρέχει στους πελάτες του ένα υπέροχο χώρο και ένα γευστικότατο μενού.
Κατασκευή ιστοσελίδας στο Πειραιά, κατασκευή ιστοσελίδας στο Κερατσίνι για το μεζεδοπωλείο Χρησιμοπωλείον, Εφαρμογή Υπολογισμού Κόστους για online υπολογισμούς
Εφαρμογή Υπολογισμού Κόστους για online υπολογισμό κόστους κατά την παραγγελία

Project κατασκευής ιστοσελίδας & eshop

Η κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας παρέχει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες όλων των κλάδων να έρθουν πιο κοντά με τους πελάτες τους και να παρουσιάσουν με έναν καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

Η ανακατασκευή ιστοσελίδας joomla για το μεζεδοπωλείο Χρησιμοπωλείον, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σε τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου της wordpress. Επιπρόσθετα, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ξεχωριστή σελίδα ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) προκειμένου να παρέχεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να προμηθεύονται online μερικά από τα υπέροχα ποτά που σερβίρει το Χρησιμοπωλείον.

Στόχος του συγκεκριμένου Project

Βασικός στόχος της ανακατασκευής ιστοσελίδας joomla σε wordpress ήταν η δημιουργία μιας δυναμικής ιστοσελίδας, με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που απαιτεί μια επαγγελματική ιστοσελίδα. Μέσα από ένα πρωτότυπο και καλαίσθητο design, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας είναι σε θέση να περιηγηθούν εύκολα στις υπό μέρους σελίδες και να ενημερωθούν σχετικά με όλες τις πληροφορίες που αναζητούν.

Η επιλογή της πλατφόρμας του wordpress – woocommerce στην κατασκευή του e-shop έγινε με γνώμονα την βελτιστοποίηση της ταχύτητας και της φιλικότητας τόσο προς τις μηχανές αναζήτησης όσο και προς τους επισκέπτες. Επιπρόσθετα, το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που παρέχει το WordPress, μπορεί εύκολα να γίνει κατανοητό από τον ιδιοκτήτη, χωρίς να απαιτεί κάποια γνώση πάνω στον προγραμματισμό. Έτσι ο πελάτης μας είναι πλέον σε θέση να διαχειρίζεται και να πραγματοποιεί αλλαγές στην ιστοσελίδα του, όποτε το θελήσει.

Η δημιουργία του λιτού και λειτουργικού ηλεκτρονικού καταστήματος, παρέχει την δυνατότητα στους επισκέπτες να προμηθευτούν τα αγαπημένα τους ποτά και να τα απολαύσουν στο σπίτι πολύ εύκολα.
Η απλότητα χρήσης και ο online υπολογισμός κόστους για την ευκολία του πελάτη, επιτεύχθηκε με ειδική πρωτοποριακή εφαρμογή υπολογισμού κόστους για να μπορεί να ενημερώνεται ο πελάτης άμεσα για το τελικό κόστος, με ότι κι αν προσθέτει κάθε φορά στο στο ηλεκτρονικό του καλάθι.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας & eshop

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας έγινε με τρόπο ώστε να μπορεί να παρουσιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πληροφορίες, το μενού και τα προϊόντα του μεζεδοπωλείου Χρησιμοπωλείον. Με γνώμονα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του μεζεδοπωλείου, σχεδιάσαμε μια πλήρως αντιπροσωπευτική ιστοσελίδα με σκοπό την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης των χρηστών.

Οι εικόνες και το φωτογραφικό υλικό που επιλέχθηκε να πλαισιώσει την ιστοσελίδα, βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με το υπόλοιπο design ενώ αντιπροσωπεύουν στον μεγαλύτερο βαθμό την εταιρεία.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή e-shop έγινε με wordpress σε responsive σχεδιασμό, για να παρέχει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερωθούν για το μενού καθώς και όλες τις πληροφορίες που επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή και αν επισκεφτούν την ιστοσελίδα (υπολογιστή, κινητό, tablet).

Πλήρως εναρμονισμένο με την υπόλοιπη ιστοσελίδα, το ηλεκτρονικό κατάστημα με την πρωτοποριακή εφαρμογή υπολογισμού κόστους εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες του μεζεδοπωλείου «Χρησιμοπωλείον».

Κατασκευή ιστοσελίδας στο Πειραιά, κατασκευή ιστοσελίδας στο Κερατσίνι για το μεζεδοπωλείο Χρησιμοπωλείον
Δημιουργία blog στην ιστοσελίδα xrisimopolion.gr για την γευστική ενημέρωσή σας!

Κατασκευή ιστοσελίδας & eshop

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «Χρησιμοπωλείον» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Ιστοσελίδα με ηλεκτρονικές πωλήσεις & Εφαρμογή υπολογισμού κόστους

Είδος ιστοσελίδας:  Επαγγελματική ιστοσελίδα–Ηλεκτρονικό κατάστημα

Πλατφόρμα site: WordPress-Woocomerce

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design -Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, SEO – Προώθηση ιστοσελίδας, Δημιουργία Λογότυπου,  Επεξεργασία εικόνων, Επιμέλεια κειμένων, Web hosting

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.xrisimopolion.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart