Έργα κατασκευής ιστοσελίδων | Δείγματα ιστοσελίδων από όλη την Ελλάδα

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη - Πελοπόννησος - Θεσσαλία -Ήπειρος - Νησιά

Κατασκευή ιστοσελίδας Πάρος Κυκλάδες - Ασφάλειες Χριστόφορος

Κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων, κατασκευή ιστοσελίδας για ασφάλειες Πάρος Κυκλάδες

Η πορεία της εταιρίας Δημήτρης Χριστόφορος ΕΠΕ στον ασφαλιστικό χώρο, ξεκίνησε το 1987. Με τη δεύτερη γενιά το 2003 ξεκίνησε ασφαλιστικό γραφείο στην Παροικιά της Πάρου, με πρωταρχικό σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους. Με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των ασφαλίσεων, φροντίζει για την ασφαλιστική κάλυψη των πελατών της στις Κυκλάδες, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία ξεχωρίζει για τις κορυφαίες πωλήσεις της, για τις οποίες βραβεύτηκε για 5η συνεχή χρονιά από την ασφαλιστική εταιρία Alianze.

Η κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρίας μαζί με τη δημιουργία της επαγγελματικής σελίδας Facebook, κάλυψε την ανάγκη επικοινωνίας και ενημέρωσης με τους πελάτες της μέσω διαδικτύου, προβάλλοντας παράλληλα το σύγχρονο και ιδιάιτερα δυναμικό προφίλ της.

Δείτε την ιστοσελίδα

Πληροφορίες Project

 • Πελάτης: Δημήτρης Χριστόφορος ΕΠΕ
 • Κατασκευή ιστοσελίδας:

  Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας για την εταιρία Ασφάλειες Δημήτρης Χριστόφορος ΕΠΕ στην Πάρο Κυκλάδων.

  Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε με βάση τις επυθυμίες και ανάγκες της εταιρίας, κατόπιν μελέτης και έρευνας για τη δομή του site, τις εικόνες και τα γραφιστικά που την πλαισιώνουν. Δημιουργήθηκαν γραφικά και εικόνες ειδικά για την ιστοσελίδα και επιτεύχθηκε η αισθητική ομοιομορφία και η σύγχρονη καθαρή εμφάνιση που ήθελε στο τελικό αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης της.

  Στην κατασκευή της ιστοσελίδας, χρησιμοποίηθηκαν εφαρμογές και modules τελευταίας γενιάς και οι online ασφαλιστικές φόρμες καλύπτουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελάτων τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 • Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα Expert
 • Είδος ιστοσελίδας: Εταιρική ιστοσελίδα
 • Πλατφόρμα κατασκευής: Κατασκευή Joomla
 • Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design, Web development, Σχεδιασμός μακέτας ιστοσελίδας, Δημιουργία εικόνων - banners, Διάθεση εικόνων, Επιμέλεια κειμένων, Web hosting, Δημιουργία σελίδας Facebook
 • Project by: Έργα κατασκευής ιστοσελίδων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ