Συχνές ερωτήσεις στην Κατασκευή και Φιλοξενία ιστοσελίδων

Τι ρωτάνε συχνά οι πελάτες για την κατασκευή ιστοσελίδων και το web hosting

Συχνές ερωτήσεις στην κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων - faqs

Συχνές ερωτήσεις στην κατασκευή ιστοσελίδων

Οι πιο συχνές ερωτήσεις στην κατασκευή ιστοσελίδων, βρίσκουν τις απαντήσεις τους εδώ!
Απαντάμε ότι αφορά στην κατασκευή ιστοσελίδας, στην φιλοξενία και υποστήριξή της, στην αγορά ή στην ενοικίαση ιστοσελίδας στα θέματα που ρωτούν συχνά οι πελάτες μας. σας βοηθάμε επίσης να βρίσκετε εύκολα ότι ψάχνετε!

Ρωτάω και μαθαίνω για την κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδας

Πως μπορώ να δω ζωντανά τις έτοιμες κατασκευές ιστοσελίδων online για να διαλέξω ιστοσελίδα?

Όλα τα πακέτα ιστοσελίδων της makemyweb, περιέχουν ιστοσελίδες σε διάφορα στυλ για να επιλέξετε την δική σας κατασκευή ιστοσελίδας.
Στο κεντρικό μενού του site μας, κλικ στα πακέτα ιστοσελίδων που σας ενδιαφέρουν. Αν θέλετε δυναμική ιστοσελίδα, ανοίξτε τα Dynamic Website Economy, ή ανοίξτε τις ιστοσελίδες για ξενοδοχεία, ή τα οικονομικά Website-S χαμηλού κόστους, τα Portals & Site Ειδήσεων ή όποιο πακέτο ιστοσελίδας σας ενδιαφέρει.

πως θα βρω έτοιμες κατασκευές ιστοσελίδων
Όλα τα πακέτα ιστοσελίδων, περιέχουν φωτογραφίες των ιστοσελίδων που διαθέτουν και σε όποια φωτογραφία βάλετε το ποντίκι σας θα εμφανιστεί η λέξη Demo. Με ένα κλικ στο Demo θα δείτε online την ιστοσελίδα σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα!
Ή επισκεφτείτε το eshop ιστοσελίδων που βλέπετε στο τελευταίο μενού δεξιά και σε όποια εικόνα ιστοσελίδας κάνετε κλικ στο Διαλέξτε επιλογές site για να δείτε τις επιλογές της, θα βρείτε εικόνες μέσα και κείμενα που σας οδηγούν στο demo της ιστοσελίδας για να τη δείτε ζωντανά! βρίσκω eshop ιστοσελίδων με έτοιμες ιστοσελίδες

Έχει διαφορά η τιμή κατασκευής ιστοσελίδας αν αγοράσω την ιστοσελίδα online από το eshop ιστοσελίδων ή αν την παραγγείλω από το τηλέφωνο?

Οχι, η τιμή κατασκευής ιστοσελίδων παραμένει ίδια στις τιμές που αναγράφονται στο site μας makemyweb.gr. Γι΄αυτό άλλωστε φτιάξαμε τις έτοιμες ιστοσελίδες για να τις βλέπετε ζωντανά, να διαλέγετε αυτή που σας αρέσει, γνωρίζοντας εξαρχής το κόστος της ιστοσελίδας, ανεξάρτητα του τρόπου παραγγελία σας!

Με τιμές ιστοσελίδων από 99 ευρώ, γιατί οι τιμές της makemyweb.gr είναι πιο χαμηλές από άλλες προσφορές ιστοσελίδων?

Στη makemyweb.gr έχουμε επίγνωση της αγοράς και φτιάχνουμε δυναμικές ιστοσελίδες σε πολύ χαμηλές τιμές με λογισμικό ανοιχτού κώδικα, περιορίζοντας τα κόστη ανάπτυξης, καθώς και επίσης φτιάχνουμε στατικές ιστοσελίδες πολύ χαμηλού κόστους, στα πλαίσια των συνθηκών της αγοράς και της αγοραστικής δύναμης του σύγχρονου επιχειρηματία.
Οι έτοιμες κατασκευές ιστοσελίδων με ιστοσελίδες που βλέπετε ζωντανά online σε demos και με την εξ' αποστάσεως παραγγελία ιστοσελίδας με ένα τηλεφώνημα ή με αγορά ιστοσελίδας online από το eshop μας, μειώνουν τα κόστη και τον χρόνο που δημιουργεί η επικοινωνία για τον εξαρχής σχεδιασμό ιστοσελίδας, αφού πλέον οι πελάτες μας και όσοι ενδιαφέρονται για κατασκευή ιστοσελίδας, έχουν τη δυνατότητα να δουν και στην παραμικρή λεπτομέρεια την ποιότητα κατασκευής και το στυλ της ιστοσελίδας που θα επιλέξουν.
Φτιάξαμε ευέλικτες κατασκευές ιστοσελίδων που στην τελική τους εμφάνιση με τα κείμενα και τις εικόνες που ανεβάζει ο πελάτης, η ιστοσελίδα αποκτά το προσωπικό στυλ του ιδιοκτήτη και της επιχείρησης, έχοντας ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει μια περιουσία για να το πετύχει!

Για να διασφαλίσουμε τη διαφάνεια των τιμών ιστοσελίδων και υπηρεσιών μας

Όλα τα κόστη ιστοσελίδων και παροχής υπηρεσιών, αναγράφονται αναλυτικά στους τιμοκαταλόγους μας και εξίσου αναλυτικές είναι και οι έτοιμες ιστοσελίδες στο eshop ιστοσελίδων για να μπορείτε να κάνετε αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδας online, σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών της, χωρίς κρυφές χρεώσεις!

Αν φτιάξω δυναμική ιστοσελίδα από πακέτα Dynamic Website Economy, μπορώ αργότερα να αυξήσω τις σελίδες μου ή το hosting μου?

Αν ενοικιάσετε δυναμική ιστοσελίδα με ορισμένο αριθμό σελίδων, μπορείτε όποτε θέλετε να αναβαθμίσετε το πακέτο ιστοσελίδας με περισσότερες σελίδες, πληρώνοντας τη διαφορά του πακέτου. Μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε το πακέτο hosting σας χωρίς να αυξήσετε τις σελίδες, στην περίπτωση που θέλετε για παράδειγμα να ανεβάσετε πολλά φωτογραφικά άλμπουμς στη gallery σας, περισσότερα του πακέτου σας.

Αν φτιάξω επαγγελματική ιστοσελίδα από τα οικονομικά Website-S, μπορώ αργότερα να αυξήσω τις σελίδες μου ή το hosting μου?

Τα οικονομικά Website-S είναι στατικές ιστοσελίδες και ο μέγιστος αριθμός σελίδων είναι αυτός που περιγράφεται στο κάθε πακέτο και είναι ιδανικά για επιχειρήσεις που δεν έχουν μεγάλο αριθμό σελίδων. Αν θέλετε να μπορείτε να αυξάνετε τον αριθμό των σελίδων σας, τότε θα σας προτείνουμε να επιλέξετε μια δυναμική ιστοσελίδα.

Αν ενοικιάσω τώρα ιστοσελίδα θα μπορώ αργότερα να την αγοράσω και πόσο θα μου κοστίσει?

Από όποιο πακέτο επιλ΄ξετε να ενοικιάστε ιστοσελίδα, μπορείτε να αγοράσετε την ιστοσελίδα σας όποτε θέλετε! Η τιμή αγοράς της ιστοσελίδας, θα είναι πάντα η τιμή αγοράς που αναγράφεται για την συγκεκριμένη ιστοσελίδα στο site μας κατά τον χρόνο της αγοράς.

Με αγορά ιστοσελίδας, μπορώ να κάνω όποια αλλαγή θέλω στην εμφάνιση της ιστοσελίδας μου?

Με την αγορά δυναμικής ιστοσελίδας αποκτάτε πλήρη δικαιώματα στην ιστοσελίδα και μπορείτε αν έχετε τις γνώσεις ή διαθέτετε δικούς σας τεχνικούς, να αλλάξετε την εμφάνισή της όσο θέλετε!

Αν επιλέξω να φτιάξω ιστοσελίδα από τα πακέτα ιστοσελίδων Website-S, θα μπορώ να ανανεώνω εργώ την ιστοσελίδα μου?

Τα πακέτα Website-S είναι ιδανικές ιστοσελίδες για όσους έχουν μικρό αριθμό σελίδων και δεν χρειάζοννται συχνή ανανέωση στην ιστοσελίδα τους. Είναι στατικές ιστοσελίδες με χαμηλό κόστος, που ανανεώνονται και φιλοξενούνται αποκλειστικά από την εταιρία μας. Όλα τα πακέτα Website-S, στην τιμή ετήσιας φιλοξενία τους συμπεριλαμβάνεται και η ανανέωση του site με αλλαγή υλικού και τα αναφέρουμε αναλυτικά στα αντίστοιχα πακέτα.

Θα είναι η ιστοσελίδα μου σε δικό της domain name (όνομα ιστοσελίδας) σε .gr ή .com?

Ναι, όλες οι ιστοσελίδες συνδέονται απαραίτητα με domain δικης σας ιδιοκτησίας. Επιλέγετε το όνομα που θέλετε για την ιστοσελίδα και εφόσον είναι ελεύθερο, εμείς το κατοχυρώνουμε για λογαριασμό σας. Στην περίπτωση που φτιάξετε ιστοσελίδα από τα πακέτα ιστοσελίδων Website-S Free Domain, μπορείτε αν θέλετε να μην αγοράστε domain και να το φιλοξενήσουμε εμείς δωρεάν, συνδεδεμένο σε subdomain της μορφής onomaistoselidas.etaireies.gr.

Μπορώ μαζί με την ιστοσελίδα να έχω και λογαριασμούς email ή να συνδέσουμε προσωπικό μου email?

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα μαζί με την ιστοσελίδα να συνδεθεί και λογαριασμός email και έχουμε τη δυνατότητα να συνδέσουμε τη φόρμα επικοινωνίας με το δικό σας προσωπικό email όπως πχ με gmail, για να όσους δε θέλουν να αυξάνουν τον χώρο φιλοξενίας τους με emails ή γιατί οι πελάτες τους γνωρίζουν και χρησιμοποιούν ήδη ένα υπάρχον email.

Πόσο εύκολο είναι να ανεβάζω μόνος μου υλικό στο site μου, μπορείτε και να με εκπαιδεύσετε?

Εκτός από τα δημόσια άρθρα υποστήριξη ιστοσελίδων που απευθύνονται σε πελάτες και φίλους της makemyweb.gr, με ποικίλα άρθρα για το ανέβασμα περιεχομένου στο site σας, τα οποία ανανεώνουμε συχνά, φροντίζοντας ειδικά τους πελάτες της παρέχει εντελώς δωρεάν επιπλέον online υποστήριξη. Μετά την αγορά πακέτου ιστοσελίδας, δίνουμε πρόσβαση στους πελάτες μας σε επιπλέον αναλυτικές οδηγίες, συγκεκριμένες, ανάλογα με τον τύπο ιστοσελίδας που έχετε ενοικιάσει ή αγοράσει, για να μπορείτε χωρίς να έχετε ήδη γνώσεις να τοποθετείτε εύκολα το περιεχόμενό σας, χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον εκπαίδευση ή εμάς για να ανεβάσουμε το υλικό σας. Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα προσωπικής εκπαίδευσης μέσω skype, και σε ορισμένα πακέτα ιστοσελίδων με πολυσύνθετο περιεχόμενο συμπεριλαμβάνεται δωρεάν.

Εκτός από το ανέβασμα περιεχομένου στο site μου, μπορείτε να παρέχετε εκπαίδευση για όλη τη διαχείριση ιστοσελίδας μου και server?

Οι ιστοσελίδες φτιάχνονται στη βάση κάποιου λογισμικού και η κάθε ιστοσελίδα ανάλογα με τον τύπο της, διαθέτει επιπλέον εφαρμογές, modules και προγράμματα όπως άλλωστε και ο λογαριασμός φιλοξενίας στον server που αποτελείτε από λογισμικά που αφορούν εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις, η εκπαίδευση των οποίων γίνεται σε αρμόδιες εγκεκριμένες σχολές πληροφορικής, με την αντίστοιχη πιστοποίηση των γνώσεων, γιατί ένα μικρό λάθος από κάποιον που δεν είναι επαγγελματίας και μάλιστα έμπειρος, μπορεί να καταστρέψει ολόκληρη την ιστοσελίδα.

Είναι αλήθεια ότι στο joomla και τα ανοιχτά λογισμικά μπαίνουν hackers?

Η αλήθεια είναι πως ο κίνδυνος στο internet για κακόβουλες επιθέσεις σε ιστοσελίδες είναι υπαρκτός και τίποτα δεν είναι απόλυτα ασφαλές. Ειδικά το Joomla είναι ένα λογισμικό που δουλεύουν καθημερινά σ΄αυτό χιλιάδες προγραμματιστές, ώστε να είναι πάντα σύγχρονο τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε ασφάλεια. Επιπλέον στον server μας που φιλοξενούνται οι ιστοσελίδες, υπάρχουν πρόσθετα μέτρα ασφάλειας. Για την ασφάλειά της ιστοσελίδας σας, δίνουμε στους πελάτες μας αναλυτικές οδηγίες για τους κωδικούς και τη σωστή χρήση τους.
Έχετε απορίες, που δεν βρήκαν απάντηση? Επικοινωνήστε με τη εταιρία μας να λύσουμε όλες τις απορίες σας!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ