Τα 8 βήματα στην κατασκευή ιστοσελίδων

Αν δε θέλεις να αγοράσεις έτοιμη ιστοσελίδα, φτιάξε το δικό σου site σε 8 βήματα

8 Στάδια Κατασκευής ιστοσελίδας

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι απαραίτητη για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, αφού το διαδίκτυο αυξάνει καθημερινά τη δύναμή του. Η επαγγελματική ιστοσελίδα θα προσδώσει κύρος στην επιχείρησή σας και θέλετε να φτιάξετε το δικό σας site. Πως θα επιλέξετε μια καλή κατασκευή ιστοσελίδας και παράλληλα οικονομική? Και τελικά τι ιστοσελίδα σας ταιριάζει?

Στη make my web έχουμε τις λύσεις στην κατασκευή ιστοσελίδων!

Αποκτήσετε άμεσα επαγγελματική ιστοσελίδα σε 33 μόνο ώρες διαλέγοντας από τις έτοιμες δυναμικές ιστοσελίδες μας ή φτιάξτε την ιστοσελίδα σας βήμα-βήμα, ειδικά σχεδιασμένη για την επιχείρησή σας!

Έτοιμες ιστοσελίδες για αγορά ή ενοικίαση

Αγορά ιστοσελίδας από το eshop στοσελίδων και αποκτάς επαγγελματική ιστοσελίδα σε 33 ώρες
από 99€

Ιστοσελίδες σχεδιασμένες ειδικά για την επιχείρησή σου

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα που ονειρεύεστε στο δικό
σας στυλ, στη δική σας επιχείρηση
από 350€

Βήματα κατασκευής ιστοσελίδων σχεδιασμένες για την επιχείρησή σας

1ο βήμα: Επικοινωνείτε μαζί μας

Μας ενημερώνετε πως θέλετε την ιστοσελίδα σας, για να σας δώσουμε μια δωρεάν προσφορά κατασκευής ιστοσελίδας. Το 1ο βήμα λοιπόν, είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας!

2. Καταγραφή των αναγκών - προσδοκιών που έχετε από την ιστοσελίδα σας

Θέλουμε να μάθουμε πως θα σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα, καταγράφοντας τις ανάγκες και επιθυμίες σας. Μη σας απασχολεί το πόσο μακριά βρίσκεστε. Έχουμε τον τρόπο μας στην άμεση επικοινωνία, για να σχεδιάσουμε μαζί, μια αποτελεσματική ιστοσελίδα. Γι΄αυτό, θέλουμε να γνωρίζουμε:
 • Ποιος είναι ο σκοπός δημιουργίας της ιστοσελίδας σας και τι αποτελέσματα προσδοκάτε απ' αυτήν.
 • Ποιο είναι το κοινό στο οποίο απευθύνεστε (ηλικία, φύλο, κλπ)
 • Αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη επιθυμία στην αισθητική εμφάνιση της ιστοσελίδας σας, όπως χρώματα κ.α.
 • Τι θέμα θα έχουν τα μενού - σελίδες της ιστοσελίδα σας (πχ αρχική-η εταιρεία-υπηρεσίες -προϊόντα-επικοινωνία κ.α.)
 • Αν έχετε έτοιμα το υλικό (λογότυπο της εταιρείας, κείμενα, φωτογραφίες, video κ.α) που θέλετε ν' ανεβάσετε στην ιστοσελίδα σας ή αν χρειάζεστε τη βοήθειά μας
 • Αν επιθυμείτε να τοποθετήσουμε κάποιο επιπλέον πρόσθετο στην ιστοσελίδα σας (πχ ψηφοφορία, καιρός, ημερολόγιο κ.α.)

3. Έγκριση της προσφοράς μας και προκαταβολή

Αφού εγκρίνετε την προσφορά μας, μας δίνετε προκαταβολή το 50% της τιμής κατασκευής. H πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

4. Επιλογή domain - Web Hosting - Δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδας το 1ο έτος

Το domain name δηλαδή το όνομα της ιστοσελίδας σας, είναι σημαντικό γιατί σας αντιπροσωπεύει στο διαδίκτυο και πρέπει οι επισκέπτες σας για να το θυμούνται εύκολα. Γι' αυτό και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή και αναλαμβάνουμε να το κατοχυρώσουμε για σας.
 • Εάν έχετε ήδη κατοχυρωμένο domain γίνεται μεταφορά από τον προηγούμενο καταχωρητή.
 • Κατά την μεταφορά ενός υπάρχοντος domain δεν υπάρχει κόστος, ενώ τα τέλη που έχει προπληρώσει ο πελάτης στον προηγούμενο καταχωρητή ισχύουν μέχρι την λήξη του domain name.
 • Δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδας για το 1ο έτος στο πακέτο Dynamic Website Top και από το 2ο έτος παρέχουμε στους πελάτες μας πακέτο φιλοξενίας σε τιμή προσφοράς από 50 ευρώ.
 • Σας ανοίγουμε λογαριασμό φιλοξενίας, δημιουργούμε τους λογαριασμούς e-mails που έχουν συμφωνηθεί και σας στέλνουμε τις οδηγίες (manual) εγκατάστασης και χρήσης τους.
 • Το site σας θα φιλοξενηθεί σε αξιόπιστο και γρήγορο server. Μια ιστοσελίδα μπορεί ν’ αρχίζει με μικρή επισκεψιμότητα και λίγες απαιτήσεις, αλλά κοινός μας στόχος είναι να εξελιχθεί σε ιστοσελίδα μεγάλης επισκεψιμότητας.

5. Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Η σχεδίαση της ιστοσελίδας είναι το Νο1 για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας. Με μεγάλη φροντίδα και προσοχή σχεδιάζουμε τη μακέτα ιστοσελίδας σας σε responsive μορφή (mobile) για να προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις συσκευές ( tablet, κινητό) με στόχο την απόλυτη ικανοποίησή σας από την τελική εμφάνιση της ιστοσελίδας σας. Όπου κι αν βρίσκεστε και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας ή στο εξωτερικό, έχουμε τα μέσα για να βλέπετε online την ιστοσελίδα σας ώστε να είστε σίγουροι, ότι θα πάρετε αυτό που παραγγείλατε. Με την ολοκλήρωση σχεδιασμού της μακέτας ιστοσελίδας την οποία βλέπετε σε πλήρη λειτουργία online, πληρώνετε το υπόλοιπο 50% του κόστους κατασκευής και εξοφλείται η ιστοσελίδα.

6. Ανάπτυξη ιστοσελίδας - Ολοκλήρωση κατασκευής

Oλοκληρώνουμε τις εργασίες κατασκευής και ανάπτυξης της ιστοσελίδας σε πλατφόρμα με τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό και σας φτιάχνουμε μια δυναμική ιστοσελίδα, responsive (mobile), που θα γίνει το πιο πολύτιμο εργαλείο διαφήμισής σας! Σας φτιάχνουμε τα μενού - κατηγορίες και αν έχουμε συμφωνήσει να φτιάξουμε ή να τοποθετήσουμε πρόσθετα modules και plugins, όπως φόρμες επικοινωνίας, portfolio κ.α., γίνεται τώρα η κατασκευή τους, βάση του υλικού που θα μας έχετε στείλει.

7. Παράδοση ιστοσελίδας-Ανάρτηση υλικού

Παρέχουμε δωρεάν υπηρεσίες τοποθέτησης υλικού στην ιστοσελίδα σας, ανεβάζοντας τα κείμενα και τις εικόνες που μας έχετε στείλει. Αν δεν έχετε εικόνες, μπορούμε να σας διαθέσουμε εμείς, χορηγώντας σας την κατάλληλη άδεια χρήσης, με τιμή από 10 ευρώ η εικόνα. Το υλικό σας ανεβαίνει στην ιστοσελίδα ή μπορείτε αν θέλετε να το ανεβάσετε μόνοι σας και δημοσιεύουμε την ιστοσελίδα στο domain σας. Τώρα έχει και η δική σας επιχείρηση, τη δική της ξεχωριστή προβολή στο διαδίκτυο! Είσαστε έτοιμοι να τη διαφημίσετε στο διαδίκτυο!
Σας παρέχουμε αναλυτικό οδηγό βήμα-βήμα για να ν’ ανεβάζετε στην ιστοσελίδα το υλικό σας και να την ανανεώνετε γρήγορα και εύκολα, αφού οι δυναμικές ιστοσελίδες έχουν εύκολο κειμενογράφο για να φτιάχνετε άρθρα και ν' ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας.

8. Βελτιστοποίηση - Προώθηση ιστοσελίδας - SEO

Με την κατασκευή ιστοσελίδας στη makemyweb, παρέχουμε εντελώς δωρεάν υπηρεσίες βελτιστοποίησης ιστοσελίδας!
Καταχωρούμε την ιστοσελίδα σας στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης και καταλόγους (Google, Yahoo, Bing ), τοποθετούνται οι κατάλληλες λέξεις κλειδιά (keywords) και κάνουμε πράξη τις υπηρεσίες προώθησης-βελτιστοποίησης που έχουμε συμφωνήσει, για να μπορεί να κατακτήσει η ιστοσελίδα σας υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη

και εμείς είμαστε κοντά σας, για ότι χρειαστείτε!
Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι το πρώτο δικό σας βήμα στην προβολή και πώληση των προϊόντων - υπηρεσιών σας
Το internet δεν έχει όρια, είναι η πιο γρήγορα μεταβαλλόμενη αγορά και για να διακριθεί η ιστοσελίδα σας και να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας, πρέπει να είστε δυναμικοί και μάχιμοι στην προβολή και διαφήμιση της ιστοσελίδας σας.
Αν χρειαστεί, μπορούμε να σας παρέχουμε βοήθεια ή τεχνική υποστήριξη αλλά και να σχεδιάσουμε μαζί τα επόμενα βήματά σας στο διαδίκτυο, δίνοντας λύσεις στην προώθηση της ιστοσελίδας ή του e-shop σας και στην προβολή τους στα Social Media μέχρι να αποκτήσετε την αναγνώριση που επιθυμείτε.

Με τη δική σας επαγγελματική ιστοσελίδα, είστε έτοιμοι να κατακτήσετε το διαδίκτυο!

Εμείς σας ευχόμαστε Kαλές Πωλήσεις!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ