Κατασκευή ιστοσελίδας στο Χαλάνδρι για τον συγγραφέα Χρήστο Καπνίση

Κατασκευή ιστοσελίδας στο Χαλάνδρι, κατασκευή wordpress Αθήνα - Χαλάνδρι, για τον συγγραφέα Χρήστο Καπνίση
Κατασκευή ιστοσελίδας wordpress στο Χαλάνδρι για τον συγγραφέα Χρήστο Καπνίση

Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress στο χαλάνδρι

Κατασκευή ιστοσελίδας για την παρουσίαση του συγγραφέα Χρήστου Καπνίση και την προβολή των βιβλίων του στο ίντερνετ.

Μας ανατέθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας για την παρουσίαση του πολυβραβευμένου συγγραφέα Χρήστου Καπνίση. Δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα με wordpress λογισμικό κ custom σχεδιασμό ειδικά για να προβάλουμε τόσο τον αγαπημένο συγγραφέα αντάξια, όσο και τα βιβλία του.
Κατασκευή ιστοσελίδας wordpress για παρουσίαση συγγραφέα, δημιουργία ιστοσελίδας για πώληση βιβλίων Χαλάνδρι Αττικής
Κατασκευή ιστοσελίδας για την παρουσίαση του συγγραφέα Χρήστου Καπνίση και των βιβλίων του

Project κατασκευής wordpress ιστοσελίδας

Η κατασκευή ιστοσελίδας στο Χαλάνδρι για τον συγγραφέα Χρήστο Καπνίση, έγινε για να γνωρίσετε από κοντά τα αξιόλογα έργα του.

Ο Χρήστος Καπνίσης, γνωστός για το συγγραφικό του έργο με βιβλία που έχουν κερδίσει πολλά βραβεία και διακρίσεις, μας τίμησε με την ανάθεση κατασκευής ιστοσελίδας του, και μας έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξουμε ένα έργο για έναν αγαπητό φίλο και να προβάλουμε πολύ αγαπημένα μας βιβλία.

Γιατί ο Χρήστος Καπνίσης, εκτός από συγγραφέας είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος, που όποιος έχει την ευκαιρία να τον γνωρίσει από κοντά τον κερδίζει, με τον όμορφο χαρακτήρα του, αλλά και τις ποικίλες γνώσεις του.

Γι΄αυτό, ο Χρήστος Καπνίσης δεν έχει μόνο αναγνώστες, αλλά φίλους που αγαπούν και εκτιμούν τα βιβλία του όσο και τον ίδιο.

Με την κατασκευή της ιστοσελίδας, οι φίλοι αναγνώστες του ανά την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται πρώτοι για τις νέες κυκλοφορίες των βιβλίων του, αλλά και για τις βραβεύσεις, παρουσιάσεις και συγκεντρώσεις που συχνά οργανώνονται, για να βρεθεί ο συγγραφέας κοντά στους πολύτιμους φίλους του.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Η δυναμική ιστοσελίδα φτιάχτηκε σε λογισμικό wordpress και σχεδιάστηκε εξ αρχής με γνώμονα την προβολή μέσω internet του συγγραφέα Χρήστου Καπνίση και των έργων του.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας με τη σοβαρή και κομψή εμφάνιση, θέλαμε να αντικατοπτρίζει το ύφος του συγγραφέα και τα αξιόλογα βιβλία του.

Η ιστοσελίδα φτιάχτηκε σε λευκό φόντο, για να εστιάζεται η προσοχή στα πολύχρωμα εξώφυλλα των βιβλίων και εμπλουτίστηκε με διακριτικά χρώματα που δίνουν τόνο στο όλο σύνολο.

Οι μεγάλες εικόνες που στολίζουν την ιστοσελίδα, επιλέχθηκαν σε επίσης διακριτικά σχέδια και χρώματα, απόλυτα σχετικές με το είδος της ιστοσελίδας, προσδίδουν ένταση και ομορφιά στην παρουσίαση των έργων του συγγραφέα.

Η ιστοσελίδα φτιάχτηκε responsive (mobile) για να ανταποκρίνεται σε όλα τα μεγέθη συσκευών και παράλληλα με τεχνικές προώθησης ιστοσελίδας (SEF) για να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης.

Η κατασκευή λογότυπου  έγινε ειδικά για την τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα. Ο σχεδιασμός λογότυπου, επιδιώξαμε να είναι απλός, αλλά και ταυτόχρονα εντυπωσιακός και λαμπερός όπως τα βιβλία το συγγραφέα και πιστεύουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα μας δικαίωσε, καθώς το η εικόνα λογότυπου δένει απόλυτα με την ιστοσελίδα.

Η κατασκευή wordpress ιστοσελίδας του Χρήστου Καπνίση, είναι ένα έργο που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με περισσή ευχαρίστηση, αφού μας δόθηκε η ευκαιρία να προβάλουμε επάξια έναν συγγραφέα που θαυμάζουμε και αγαπημένα μας βιβλία που μας συντροφεύουν πάντα ευχάριστα!

Κατασκευή ιστοσελίδας για προβολή βραβευμένων βιβλίων

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «Χρήστος Καπνίσης» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας:  Προσωπική ιστοσελίδα

Πλατφόρμα site: WordPress

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design -Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, SEO – Προώθηση ιστοσελίδας, Δημιουργία Λογότυπου,  Επεξεργασία εικόνων, Επιμέλεια κειμένων, Web hosting, Δημιουργία σελίδας Facebook.

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.chriskapnissis.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart