Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Δημιουργία λογότυπου, επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά φυλλάδια

Σχεδιασμός Εταιρικής ταυτότητας

sxediasmos etairikis taftotitas logotypa kartes fylladia makemywebΗ εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρίας, η εικόνα που έχει ο κόσμος για μια επιχείριση. Η εταιρική ταυτότητα είναι απαραίτητη για όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, ανεξάρτητα από το είδος δραστηριότητας ή το μέγεθος της επιχείρησης.
Με την εταιρική ταυτότητα σχεδιάζουμε εξ' αρχής μια σωστή εικόνα της εταιρίας, η οποία αντικατοπτρίζει την δραστηριότητα, το ύφος, την φιλοσοφία της και την κουλτούρα της.

Γιατί είναι σημαντική η δημιουργία εταιρικής ταυτότητας

Με ότι κι αν ασχολείται η εταιρία σας, ότι κι αν πουλάτε, είναι σημαντικό να χτίσετε την εικόνα σας, την εικόνα που θα αναδείξει, αλλά και θα αναβαθμίσει την εταιρία σας.
Είναι σημαντικό, οι πελάτες σας και αυτοί που θέλετε να κάνετε πελάτες, να βλέπουν την εικόνα που εσείς θέλετε, την εικόνα που θα προωθήσει τις πωλήσεις σας. Γιατί, ο σωστός σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της επιχείρισης.
Ο μελλοντικός σας πελάτης, δεν ξέρει ποιος είστε, ποια είναι η εταιρία σας, αν είναι αξιόπιστη ή όχι, αν είναι έγκυρη, αν τα προϊόντα σας είναι ποιοτικά ή όχι. Με τη σημαντική διάδοση και καθημερινή χρήση του ίντερνετ, πλέον πολλοί από αυτούς που θα γίνουν πελάτες σας, μπορεί να μη δουν ποτέ το φυσικό σας κατάστημα, γραφείο ή εταιρία, γιατί θα αγοράσουν ή θα παραγγείλουν τα προϊόντα σας ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή με εμαιλ. Άρα πολύς κόσμος πλέον, μπορεί να μην χρειαστεί ποτε να έρθει σε προσωπική επαφή μαζί σας. Αλλά ακόμα και αυτός που θέλετε να μπει μέσα στο φυσικό σας κατάστημα, θα πρέπει πρώτα να τον τραβληξει, να τον ελκύσει η εικόνα της εταιρίας σας.

Τι αποτελεί την εταιρική ταυτότητα - την εικόνα μιας εταιρίας

Το απαραίτητο στοιχείο που συνοδεύει όλη την εικόνα σας, είναι το λογότυπο, γι΄αυτό και ο σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας, κανονικά ξεκινά από τον σχεδιασμό του λογότυπου. Με βάση το λογότυπο, καθορίζεται και η εικόνα των υπόλοιπων στοιχείων, αφού εφαρμόζει σε όλα τα στοιχεία της εικόνας σας.

Βασικά στοιχεία εταιρικής ταυτότητας

Τα βασικά στοιχεία που αποτελούν μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα, που ακολουθούν την κατασκευή λογότυπου, είναι η σχεδίαση επαγγελματικών καρτών, φακέλων αλληλογραφίας και επιστολόχαρτων, που μαζί με την κατασκευή ιστοσελίδας που είναι ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο στοιχείο της εικόνας σας, ολοκληρώνουν την βασική εταιρική ταυτότητα.
 
Ανάλογα με τη δυνατότητα προβολής και επικοινωνίας κάθε εταιρίας, ακολουθούν και τα παρακάτω στοιχεία, απόλυτα συνδεδεμένα σε στυλ και σε ύφος με τα βασικά, τα οποία δημιουργούν ένα δυναμικό επικοινωνιακό εταιρικό προφίλ, μια δυναμική ταυτότητα της εταιρίας:
  • Ενημερωτικό έντυπο προϊόντων & υπηρεσιών
  • Διαφημιστικά φυλλάδια
  • Web banners - εικόνες
  • Αφίσες
  • Μπλοκ σημειώσεων
  • Ημερολόγια κ.α
  • Ευχετήριες κάρτες
  • Θήκες CD, DVD
  • Τιμολόγια - παραστατικά
  • Φωτογράφηση προϊόντων
Όποια μορφή κι αν χρησιμοποιείται στην επικοινωνία και προβολή μιας εταιρίας, εντάσεται στην εταιρική ταυτότητα, γιατί όποια μέθοδο και να επιλέξετε (ίντερνετ, έντυπο, τηλεόραση κλπ) χαρακτηρίζει την εικόνα σας. Γι΄αυτό και στο σύνολό τους, θα πρέπει να δείχνουν προς τα έξω μια ενιαία εικόνα, να έχουν το κοινό στίγμα, ώστε να να είναι αναγνωρίσιμη η εικόνα σας.

Αναγνωρισμένη εταιρική ταυτότητα, σημαίνει πελάτες και πωλήσεις!

Αναγνωρισμένη εικόνα, είναι η ελκυστική εικόνα, αυτή που κερδίζει εντυπώσεις με την πρώτη ματιά, αυτή που θα τραβήξει πελάτες και προμηθευτές.
 
Στη makemyweb.gr δεν έχουμε μόνο την εμπειρία και τεχνογωσία, είμαστε εξειδικευμένοι στην προώθηση - διαφήμιση και μπορούμε να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε για σας την πλέον αντιπροσωπευτική εταιρική ταυτότητα.
 
Ενημερωθείτε περισσότερο, για τα βασικά στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας:

Δείτε ένα δείγμα σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας by makemyweb.gr

σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας, δείγμα από portfolio makemyweb
 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ